sinan sakic sa zenom

Sinanu Sakiću žena zabranila da se druži sa Džejom!

Sabina se ozbiljno zabrinula za zdravlje svog supruga kada ga je u nekoliko navrata videla kako se opija sa kolegom Džejom.

Da supruga Sinana Sakića Sabina vodi glavnu reč u njihovoj kući, pokazalo se i u slučaju pevačevog druženja sa Džejom Ramadanovskim.

Naime, zbog problema koji Džej ima sa alkoholom, Sabina je Sinanu zapretila da ne sme više da se druži i viđa sa kolegom, jer loše utiče na njega. Kako saznajemo, njih dvojica znaju da se nađu i da popiju malo više, a Sabina je očigledno rešila da stane tome na put.

Sinan i Dzej

– Već izvesno vreme Sinan ne pije alkohol, i to zahvaljujući suprugi Sabini, koja je najveći protivnik žestokog pića. Međutim, ona se ozbiljno zabrinula za zdravlje svog supruga kada ga je u nekoliko navrata videla kako se opija sa kolegom Džejom. Opšte je poznato da su njih dvojica često sedali u kafanu u podne, a da je napuste, vidno pripiti, u isto vreme dan kasnije, što je Sabini posebno smetalo.Kako su imali običaj da se ovako često druže, Sinanova supruga Sabina se usprotivila njihovom druženju i opijanju – izjavio je dobro obavešten izvor.

– S obzirom na to da je Ramadanovski postao zavisnik o alkoholu, Sinanova supruga zabranila je bilo kakvo druženje sa njim jer ne želi da Sinan ide njegovim stopama. Svaki put kada bi ga Ramadanovski zvao, Sinan je imao opravdanje zašto ne može da dođe, što je Ramadanovski vrlo brzo shvatio i prekinuo svaki kontakt s njim – ispričao je izvor.

Čitaj još  Pobednik "Zvezda Granda" uhapšen zbog šverca!

Kako bismo proverili ove navode, kontaktirali smo sa akterima priče, ali nismo uspeli da dobijemo njihove komentare.

izvor: Alo

Leave a Reply