sinan sakic priveden

Sinana Sakića čeka ozbiljna operacija!

Folk pevač je juče primljen u bolnicu, gde će mu biti obavljene sve analize, a već je stavljen na listu čekanja za organ.

Sinan Sakić primljen je juče u Klinički centar u Beogradu na ispitivanja, nakon što su lekari ustanovili da mu je potrebna transplantacija jetre.

Legendarni pevač je prošle godine imao operaciju ugradnje stentova u žučne kanale u Tuzli, ali su lekari iz Italije, Turske, Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske nakon redovnih pregleda ustanovili da to nije trajno rešenje te da će morati na presađivanje organa.

Sinan je juče započeo preglede i stavljen je na listu čekanja za organ, a u bolnici će ostati do operacije.
– Svi lekari koji su ga pregledali, a konsultovali smo se s vrhunskim stručnjacima iz pet zemalja, ustanovili su da je jedino transplantacija trajno rešenje, tako da je Sinan sada primljen u bolnicu i tamo će biti do intervencije. Ja sam odmah ponudila svoju jetru, ali su ustanovili da nisam adekvatan donor, tako da sada čekamo – kaže Sinanova supruga Sabina, koja se ne odvaja od njega otkako su otkrili da je teško bolestan.

Čitaj još  Goca Tržan i Sandra Afrika u lezbo akciji u krevetu! (FOTO)

Ona ističe da su brojni prijatelji, kolege i Sakićevi fanovi uz njega.

– Želela bih da se u svoje i Sinanovo ime zahvalim svima koji nam pružaju podršku, mnogo nam to znači u svim teškim trenucima kroz koje smo prošli i prolazimo. Obaveštavaću vas sve o daljem razvoju kako budem dobijala nove informacije”, završila je gospođa Sakić.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Leave a Reply