sinan sakic zapretio eri ojdanicu

Sinan Sakić žestoko prozvao Eru Ojdanića zbog maloletnica!

Ojdanić se pronašao u rečima svog kolege Sinana da bi presudio svakom starijem muškarcu koji je u ljubavnoj vezi s dosta mlađom devojkom.

Sinan Sakić je nedavno pre snimanja emisije na jednoj bosanskoj televiziji isprozivao starije kolege koje pored sebe imaju mlađe devojke.

Iako pevač nikog nije imenovao, sarajevski mediji su nagađali da su njegove reči upućene Eri Ojdaniću jer on uvek ističe da je u ljubavnim vezama s devojkama koje mogu ćerke da mu budu.

– Ubio bih i zaklao svakog matorog čoveka koji kraj sebe voda te devojčice. Neću nikoga da imenujem, ali sam će se prepoznati. Mene zaista takva druženja nikad nisu interesovala – izjavio je Sinan za bosanski portal.

era ojdanic sa devojkom

Kako navodi sarajevski medij, Sakić je u šminkernici naglasio da je on porodični čovek i da je uvek ustajao od stola kad bi prišle mlade zgodne devojke jer je on veran supruzi Sabini.

I Ojdanić se sam prepoznao u Sinanovim rečima, pa je oštro uzvratio kolegi.

– Pa šta ako imam mlade, lepe i zgodne devojke! Ja sam lepak za njih. Ma pravi sam majstor. Svako ima pravo na svoj izbor partnerke. Da li je ona starija ili mlađa, to nema nikakve veze, važno je da tu ima hemije. Sinan i ja smo mnogo dobri i ne znam zašto je to rekao. Oni koji to komentarišu nisu ni za starije ni za mlađe. To je dom penzionera koji mi zavide i ljubomorni su na mene jer sam šmeker i u ovim godinama. Nadam se da takvi ljudi u svojoj kući imaju ogledalo, pa im preporučujem da se pogledaju na šta liče. Ja sam lep i ne farbam kosu – rekao je Ojdanić.

Čitaj još  Romana Panić smuvala fudbalera! (FOTO)

izvor: Expres, Kurir

2 comments

Leave a Reply