sinan sakic priveden

Sinan Sakić priveden zbog narkotika na graničnom prelazu!

Automobil kojim su krenuli preko Drine biće upućen na veštačenje. Navodno, prilikom saslušanja Sinan Sakić je rekao da ide na koncert u Bosnu.

LOZNICA – Granična policija MUP Srbije, na graničnom prelazu Trbušnica, prema RS i BiH, prilikom detaljne kontrole pronašla je kod poznatog pevača Sinana Sakića (58) 2,3 grama heroina koji je sakrio u donji veš, potvrđeno nam je u policiji.

Sa njim u kolima bio je i Elvis R. (36) kod koga je pronađena manja količina marihuane. On je pokušao da je odbaci od sebe, ali su policajci, koji su ga kontrolisali bili brži, i sve su valjano kriminalističi registrovali.

Zbog droge, ali i zato što se na vozilu kojim su krenuli u BiH, iz Srbije, nisu slagali brojevi sa onima iz saobraćajne dozvole, Sinan i Elvis su privedeni u policiju, a potom su saslušani u Tužilaštvu. S obzirom, kako saznajemo, da je u pitanju manja količina droge, predmet će biti sproveden u redovnoj proceduri, pa je ocenjeno da nema razloga da im se određuje ni policijsko zadržavanje ni pritvor.

Automobil kojim su krenuli preko Drine biće upućen na veštačenje. Navodno, prilikom saslušanja Sinan Sakić je rekao da ide na koncert u Bosnu, a da je “droga za te potrebe”.

Čitaj još  Severina tužila Milana!

Samo koji dan ranije pevač je bio gost na velikom koncertu Dragana Kojića Kebe u Loznici, ali je publika uočila da je jedva izdržao da peva, pa ga je Keba, jedan od najomiljenijih Lozničana u poslednjih pola veka, “pokrivao” svojim glasom i uopšte egzibizijama na sceni.

izvor: Novosti, www.FOLKOTEKA.org

Facebook komentari

5 comments

Leave a Reply