sinan sakic o farmi

Sinan Sakić otkrio šta misli o Farmi!

“Ni u snu ne bih ušao u rijaliti. Odrastao sam na ulici i imam strašno kratak fitilj”, priznao je popularni pevač.

Sinan Sakić je priznao da ni u ludilu ne bi ušao na “Farmu“, jer ne garantuje za svoje ponašanje, budući da ima kratak fitilj i ne bi trpeo vređanje i potcenjivanje, objasnio je pevač za dnevni list.

Pevač takođe priznaje da je samo iz radoznalosti probao kokain, ali da nikada nije bilo onako kako se često spekulisalo, odnosno da pomenutu drugu nikada nije redovno konzumirao, te da je prošle godine uhapšen, jer je štitio druga.

– Probao sam jednom, iz čiste radoznalosti. Ima zavisnika koji uzimaju velike količine kokaina dnevno. Ja sam ih pitao samo jednu stvar: “A šta je ovde dobro?”. Da uzimam bilo koju drogu, rekao bih svima, ne bih bežao od toga. To sam ja! Moj život, moja stvar – rekao je Sinan.

Čitaj još  Dragana Mirković: Nikada nisam imala lično obezbeđenje!

Budući da su rijalitiji izuzetno popularni poslednjih godina, Sakić je otkrio i da li bi ušao na “Farmu”, čija će nova sezona početi u februaru na televiziji Pink.
– Ni u snu ne bih ušao u rijaliti. Odrastao sam na ulici i imam strašno kratak fitilj. Onog ko bi me prvi izbacio iz takta, ja bih ubio. Ne bih mogao da trpim uvrede – bio je odlučan pevač.

– Pretukao bih nekog, pa neka me diskvalifikuju. Takav sam čovek. Mogu da budem drug, da se zezam, ali kad me neko povredi, vraćam duplom merom. Zaklao bih cimera kada bi mi dirao porodicu. Nije to tamo igra živaca i nerava, već potcenjivanje čoveka! – završio je Sinan Sakić.

izvor: Informer, www.FOLKOTEKA.org

Leave a Reply