sinan sakic optuzbe

Sinan Sakić oštro demantovao novinske napise!

Kada je juče osvanula vest da je poznati folk pevač priveden zbog posedovanja narkotika, javnost je ostala doslovce šokirana.

U toku jučerašnjeg dana kao bomba je odjeknula vest da je jedan od napopularnijih domaćih pevača Sinan Sakić priveden na graničnom prelazu blizu Loznice zbog nedozvoljenog posedovanja kokaina. Kako njegova publika, tako i brojni čitaoci portala ostali su šokirani. Međutim, sve do sada, pevač se apsolutno nigde nije oglašavao povodom toga.

sinan sakic demant

Večeras je na njegovom zvaničnom profilu objavljen demant koji vam prenosimo u celosti:

– Dragi prijatelji na sve ove novinske natpise sam navikao….do sad sam sahranjivan bezbroj puta, imao leukemiju, pa rak jetre, rak pluća, naslovi da mnogo pijem i da se drogiram. Ovih dana sam šokiran sa novim naslovima…..sve sam preživeo pa i to ću. Nikakve izjave u novine nisam dao niti ću. Bez komentara sam za njih. Neka pišu šta god hoće. Puno vas volim i pozdravljam – stoji u Sinanovom saopštenju.

Čitaj još  Sloba Vasić završio u bolnici!

Podsećanja radi, kada je juče osvanula vest da je poznati folk pevač priveden zbog posedovanja narkotika, javnost je ostala doslovce šokirana.

izvor: www.FOLKOTEKA.org

Leave a Reply