Severinine pripreme za koncert u Areni (NOVE SLIKE)

Hrvatska pevačica Severina Vučković aktivno priprema koncert u Kombank areni koji je zakazan za 30. mart.

Severina pripreme

Pevačica Severina Vučković aktivno priprema koncert u Kombank areni koji je zakazan za 30. mart. Seve užurbano radi na scenskom nastupu pa svakodnevno održava probe.
Donosimo vam fotografije sa probe u Ljubljani.

Severina spaga

Saradnici poput režisera – Tomaž Pandura, svetske prvakinje u latino američkim plesovima – Nadia Bickove, koreografa i svetskog prvaka u step densu – Anže Škrube i plesne grupa “Maestro” obećavaju vrhovni spektakl svim posetiocima koncerta.

Severina pripreme

Severina Vučković presvući će se čak pet puta tokom koncerta u Kombank areni 30. marta. Ona će te večeri nositi kreacije Marka Mitanovskog. Jedan od najuspešnijih srpskih dizajnera u svetu, poznat po ekstravagantnim modelima koje je kreirao i za Ledi Gagu, odnedavno sarađuje i sa Seve.

– Sa Severinom sam napravio kompromis. Ostaću dosledan svom senzibilitetu, ali je neću previše promeniti. Ona će biti mnogo avangardnija nego do sada – kaže Mitanovski.

Kako saznajemo, Seve neće nositi haljine, već scenske kostime koji se već uveliko izrađuju. Marko je materijale nabavio u Londonu, a na njihovu isporuku čekao je čak mesec dana.

Čitaj još  Džidža zbog smrtnog slučaja u medijskoj izolaciji!

Severina pripreme za koncert

Pesme inspirisane Bondom

Većina pesama koje će Seve izvesti u Areni dobiće nov aranžman za koji su zaduženi njeni saradnici Filip Miletić i Miloš Roganović. Neke numere će imati uvod sličan onom koji imaju filmovi o Džejms Bondu. Veliki hit „Grad bez ljudi“ Severina će izvesti bez struje, uz pratnju Filipa na klaviru.

izvor: Novosti, Kurir

Leave a Reply