Severina u šopingu u Veneciji! (FOTO)

Severina je snimljena u Italiji, gde je boravila sa prijateljem koji je nosio njene kese sa firmiranim stvarima.

Severina u Veneciji

Severina Vučković, koja se žalila na visinu alimentacije od 2.000 evra, koliko joj plaća Milan Popović, otac njenog dvogodišnjeg sina Aleksandra, izgleda je rešila da svaki dobijeni evro potroši na krpice!

S obzirom na veličinu kesa punih firmirane garderobe, koje je nosio njen prijatelj, a sa kojim je prošle nedelje uslikana u Veneciji, nema sumnje da se hrvatska pevačica ponovila za sve pare! A isto pokazuje i njen osmeh dok se ukrcavala u „vodeni taksi“ u tom italijanskom gradu.

Severina u Veneciji

Poznato je da Vučkovićeva voli firmiranu garderobu, pa nema sumnje da su i ovog puta kese koje je iz šopinga nosio njen prijatelj bile pune skupocenih stvari. Kako je dobila najveću alimentaciji u istoriji hrvatskog pravosuđa, a i sama odlično zarađuje, sigurno je da atraktivna pevačica ima sasvim dovoljno da obezbedi naslednika Aleksandra, ali i svoje prohteve, koji nikad nisu bili mali.

Čitaj još  Pomirili se Slavica Ćukteraš i Vlada Avramov!

Severina u Veneciji

Kako se žalila na alimentaciju koju je sud odredio, nema sumnje da bi Severina volela da ima još mnogo ovako dobrih šopinga po skupim radnjama, pa joj za to treba i još novca.

izvor: Kurir

Leave a Reply