Severina promenila frizuru! (VIDEO)

Pevačica ima naviku da menja frizuru kada god ima problema, ili kada raskine vezu, a ovoga puta ju je frizer ošišao bez njenog odobrenja.

Severina sa kratkom kosom

Pevačica Severina posle ljubavnog brodoloma uvek promeni frizuru, tj skrati kosu. Isto je uradila i posle raskida veridbe sa Slavkom Šajinovićem, i sada, kada je konačno prekinula svaki kontakt s Milanom Popovićem.

Umesto dugih uvojaka, Seve sad nosi kosu do ramena. Ona je novi imidž je pokazala na koncertu u slovenskom Celju. Pevačica svako novo životno razdoblje obično obeleži novim izgledom.

Hrvatska pevačica je, kako kaže, malo izgubila na snazi, ali je spremna uvek da nešto menja na sebi, jer “uvek ima nešto za čime žali”.

Seve je istakla da je njena kosa vlasništvo njenog frizera.

– Samo je došao i ošišao me, ja nemam nikakvih ingerencija, ja sam jedna žena bez autoriteta, sad ćemo videti kako funkcioniše na bini, malo sam ko Samson, snage mi je malo nestalo, ali otišla je u noge. A ona fora da žena menja frizuru kad nešto želi da promeni u životu? Ja stalno menjam, tako da stalno nešto želim. Šta sada? Najviše želim da objavim novu pesmu – otkrila je Severina.

Pevačica trenutno radi na snimanju nove pesme koju je napisao Andrej Babić. Seve kaže da nova pesma ima pravi evrovizijski stih, a ona će se naći na albumu koji počinje da snima krajem ove godine. Ipak, Seve se osvrnula na leto za nama i rekla da se divno provela i odmorila.

Čitaj još  Maja Marković: Nema razloga da imam kontakt sa Čedom Čvorkom!

– Super je bilo, odmarali smo se, bili smo u Dubrovniku, nisam bila u Dubrovniku dugo onako baš odjednom. Sad je bilo nekako sasvim drugačije, mirnije, onda sam bila u Splitu – kaže Severina.

izvor: Kurir

Leave a Reply