Severina poželela svoj spomenik u Skoplju!

“Svaki put u Skoplju moram proći trgom jer su oni tako lepo napravili ovaj spomenik Aleksandru Makedonskom, ja bih volela da i mene naprave, neku lepu bistu u prirodnoj veličini”, rekla je pevačica prilikom posete Makedoniji.

Severina

Hrvatska pevačica Severina Vučković na manifestaciji “Zlatna bubamara” u Skoplju u providnoj haljini primila je nagradu za najbolju pevačicu regiona, najbolji album i koncert godine. Tom prilikom prošetala je glavnim gradom Makedonije i diveći se spomeniku Aleksandru Makedonskom u šali poželela da i njoj podignu spomenik.

– Svaki put u Skoplju moram proći trgom jer su oni tako lepo napravili ovaj spomenik Aleksandru Makedonskom, ja bih volela da i mene naprave, neku lepu bistu u prirodnoj veličini – rekla je Severina ekipi emisije “Ekskluziv”.

Severina je otkrila da iz Makedonije žuri natrag svom sinu Aleksandru koji puni dve godine.

– On zna da ima rođendan, zna kako se duvaju svećice, prošle godine to nije znao. Ja se radujem tim datumima – dodala je pevačica koja se sprema se za operacuju noge.

Čitaj još  Adil Maksutović na kokainu?! (FOTO)

S obzorom da se nedavno pokrenula priča da je Severina vidno smršala, pevačica je to prokomentarisala rečima:

– Kada si debeo onda si debeo, kada si mršav onda si mršav, nikad ne valja. Najbitnije je da se čovek oseća dobro, a ja se osećam dobro.

izvor: Kurir

Facebook komentari

Leave a Reply