Severina plakala na koncertu u Zetri!

Posebno emotivan trenutak desio se nakon hita “Grad bez ljudi” kada je pevačica pognula glavu i počela da plače.

Severina Zetra

Hrvatska muzička zvezda Severina Vučković večeras je sarajevskoj publici u Zetri na spektakularan način predstavila svoju muzičku bajku u sklopu koncertne turneje “Dobrodošao u klub”.

Pevačica je pred oko devet hiljada ljudi održala koncert za pamćenje. Od početka do kraja je sve funkcionisalo savršeno – Severinine izvedbe, plesna koreografija, vrhunska scenografija i najvažnije od svega, odlična komunikacija s publikom koja je svojstvena samo velikim zvezdama, a Severina je večeras dokazala da to zaista i jeste.

Odmah na početku je rasplesala Zetru hitom “Italiana” koju je publika pevala uglas. Usledile su “Uzbuna”, “Lola”, “Tarapana”, “Mili moj”, tokom koje se Seve rasplakala i kroz pesmu govorila publici da je voli.

Na scenu je izvela dečaka kom je pevala, a publika je ushićeno apalaudirala i uzvikivala “Seve, Seve”…

Nakon toga je nastavila u nešto intimnoj atmosferi pevajući balade “Gade”, “Dobrodošao u klub”, “Ostavljena”, “Prijateljice”, “Pogled ispod obrva”… Tokom koncerta nije puno pričala, samo je poručila publici da je voli i da joj je drago što je večeras u Sarajevu.

Posebno emotivan trenutak desio se nakon hita “Grad bez ljudi” kada je pevačica savila glavu i počela da plače.

Publika je na to uzvratila glasnim aplauzima i uzvikivanjem njenog imena. Spektaklu su doprineli i sjajni plesači koji su svojim izvedbama ostavljali bez daha, a koncert je dodatno “začinjen” i veoma raskošnim kostimima. Sama Severina se presvlačila nekoliko puta, a u uskim korsetima je pokazala da je u savršenoj formi.

Čitaj još  Ceca Ražnatović otkrila sa kim snima novi duet!

Oduševljeni fanovi na koncertu su sa Severinom pevali sve njene pesme koje je pripremila za ovo veče. Bio je ovo koncert o kojem će se sigurno dugo pričati.

Pred sam kraj zahvalila se publici.

– Hvala vam što ste došli. Ja sam htela da studiram u Sarajevu, ali se desila ’91. godina. Niko nema srce kao vi. Hvala vam što ste nahranili moje srce u ovim danima kada ono slabi – rekla je pevačica i nastavila u ritmu pjesama “Gas, gas”, “Brad Pitt”, “Italiana”

izvor: Kurir

Leave a Reply