Severina plakala na koncertu u Splitu!

Prepuna dvorana, zarazni hitovi i emocije na vrhuncu – Severina nije mogla da se iskontroliše i krenule su joj suze.

Severina u Splitu

Dugoočekivani koncert Severine Vučković u Splitu je konačno došao, a popularna Seve se odmah na početku koncerta rasplakala.

– Dobro veče Splite! Jeste li ludi? Tek je početak koncerta. Rastopiće mi se šminka – rekla je Severina na početku koncerta u splitskoj Spaladium Areni kojim je privela kraju svoju turneju “Dobrodošao u klub”.

Ova pevačica, koja puni dvorane u regionu, do poslednjeg mesta je napunila i Arenu u rodnom Splitu, a koliko je emotivan za nju ovaj nastup, pokazuje i trenutak na početku koncerta kad se rasplakala.

– Bila sam u brojnim gradovima, ali ovde se uvek daje još više srca i duše – poručila je Seve svojim Splićanima.

“Dobrodošao u klub” je naziv istoimenog, dvanaestog po redu studijskog albuma, koji je pevačica izdala 2011. godine. Turneju je započela 23. marta u Rijeci, nakon velikog uspeha letnih hitova “Bred Pit”, “Italiana”, “Tarapana” i drugih.

Nakon Rijeke, Seve je pevala u Beogradu, Sarajevu i drugim gradovima ex Jugoslavije, gde je imala odlično posećene koncerte.

Seve slavila kod Graša!

Čak 11 godina nije nastupila u rodnom gradu Splitu, Severina nije mogla da sakrije emocije na početku koncerta, pa se rasplakala.

Severina u Splitu

Pevačica Severina često je izjavljivala kako odmah posle nastupa žuri kući kako bi bila sa sinom Aleksandrom, ali posle koncerta u petak uveče u Splitu ipak je rešila da se opusti u društvu prijatelja Petra Graša u njegovom klubu.

Čitaj još  Vesna Rivas u teškoj depresiji zbog Parova

Mali Aleksandar je sve to, naravno, prespavao, u stanu bake Ane. S obzirom na to da čak 11 godina nije nastupila u rodnom gradu Splitu, Severina nije mogla da sakrije emocije na početku koncerta, pa se rasplakala.

Severina je nosila iste kostime kao na beogradskom koncertu, pa se dalo primetiti da je mnogo smršala. Da li zbog neuhranjenosti ili nečeg drugog, tek posle nastupa proširila se vest da je Severini pozlilo i da je završila u bolnici, što je njen menadžer demantovao.

izvor: Kurir

Leave a Reply