Severina otpustila koreografkinju „Italiane“

Čuvena Ivona Brnelić nije više deo Severininog tima, što je potvrdio i Sevkin menadžer Tomislav Petrović isključujući nagađanja da su njih dve u svađi

Severina - www.FOLKOTEKA.com

Hrvatska pevačica Severina Vučković je otpustila koreografkinju hit pesme „Italiana“. Čuvena Ivona Brnelić nije više deo Severininog tima, što je potvrdio i Sevkin menadžer Tomislav Petrović isključujući nagađanja da su njih dve u svađi.

Iako je Ivona postala poznata kao igraćica koja se pojavljivala uz Tinu Tarner i upravo je ona zaslužna za koreografiju hit pesme „Italiana“, ipak ona nije uspela da zadovolji Severinine „apetite“.

– To se najbolje može opisati rečima “Dobrodošao u showbusiness”. To je život, nije to nikakva drama, Severina je odlučila da neće da me angažuje, a zašto najbolje zna njen produkcijski tim – rekla je Ivona za 24 sata.hr.

Severinin mendžer Tomislav Petrović se oglasio tim povodom i objasnio da Severina nije u svađi sa Ivonom.

– Istina je da je Ivona bila na našim sastancima kada smo planirali turneju, ali tada još ništa nije bilo čvrsto dogovoreno, već je bila jedna od opcija. Njih dve nisu u svađi i dobre su prijateljice – kaže Petrović.

Leave a Reply