Severina otkazala sve koncerte u Beogradu!

Pevačica prvo planirala pet nastupa u decembru u Sava centru, pa spustila na tri, a sad se uopšte neće pojaviti pred beogradskom publikom.

Severina

Severina Vučković odustala je od najavljivanih koncerata u beogradskom Sava centru planiranih za drugu polovinu decembra, saznaje ekskluzivno dnevni list od izvora bliskog hrvatskoj pevačici.

Seve je, naime, u početku planirala da održi pet nastupa u poznatoj srpskoj dvorani, a zatim je taj broj umanjen na tri, o čemu smo već prvi pisali. Ipak, zbog aktuelnih dešavanja u sudskom sporu s Milanom Popovićem u vezi sa starateljstvom nad detetom, ona je odustala od izlaska pred beogradsku publiku.

– Uplašila se debakla. Uverena je da je u Srbiji sad stvorena negativna slika o njoj i da na koncerte ne bi došlo ni približno ljudi koliko je priželjkivala. A i plaši se da bi se među prisutnima u Sava centru našla nekolicina koja bi joj zviždala – kaže sagovornik i dodaje:

– Da su koncerti bili u planu, moglo se naslutiti već krajem septembra, kad je Tomislav Petrović, njen menadžer, saopštio srpskim medijima da se pregovori uveliko vode. Koncert je najavila i Severina prilikom gostovanja u šouu TLZP, ali sve će ostati samo na tim najavama.

Tragom ovih informacija, pozvali smo Petrovića, a pošto nam se nije javio, poslali smo mu poruku.

Čitaj još  Jašar Ahmedovski oprostio Saši Popoviću!

Podsetimo, Severina nedavno nimalo sjajno nije prošla u novosadskom Spensu i u Bačkom Petrovcu.

Propala kampanja za Prvu

Severina je prethodnih meseci učestvovala u promovisanju televizije Prva kako bi ova medijska kuća uradila dobru kampanju za njene koncerte. Severina je tako snimila nekoliko džinglova, ali je i gostovala u šouu TLZP. Ipak, televizija joj se neće revanširati jer koncerata neće biti.

izvor: Kurir

Leave a Reply