Severina očajna zbog odluke suda!

Očajna zbog odluke suda kojom je Milanu Popoviću dozvoljeno da viđa sina bez njenog prisustva, Severina Vučković besnela je i na svog advokata i na sud.

Severina u sudu

Severina Vučković pobesnela je zbog odluke suda da Milan može da viđa sina bez njenog prisustva.

– Severina jeste bila očajna. Nije očekivala ovakvu odluku suda i vrlo je zabrinuta kakav će biti konačan ishod suđenja. Stalno ponavlja da Popović neće dobro uticati na njenog sina – kaže blizak prijatelj pevačice.

Svoje razočaranje Severina nije skrivala ni po izlasku iz sudnice, dok je Popović sa svojim advokatom izašao sa osmehom na licu i prijateljima se već na putu za Beograd pohvalio da je od juče ponovo srećan čovek.

– Severina veoma brine kakva će biti konačna odluka suda, jer se nije nadala da će sudija na prvom ročištu dozvoliti Milanu da od ponedeljka može da viđa svog sina i bez njenog nadzora. Stalno je ponavljala da Milan nije strpljiv i staložen i da nije sposoban da se više sati samostalno brine o Aleksandru, a boji se da bi mogao loše da ga vaspitava, jer misli da žene iz okruženja pogrešno vaspitavaju njegovog sina – otkriva pevačicin prijatelj.

Na drugoj strani, Milan Popović je koncentrisan na sudski proces i nastoji da mu se omogući da obavlja svoju roditeljsku dužnost, zasada kako je sud naložio samo u Zagrebu. A posle ovakve odluke na prvom ročištu ubeđen je da nema razloga da sud Severini ne naloži da sina Aleksadra viđa vikendima i praznicima kao što je to činio do polovine jula.

Čitaj još  Seid Memić Vajta: Imaću penziju od 160 evra!

Milan je, da podsetimo, u dogovoru sa Severinom, viđao sina sve do 19. jula ove godine, dovodio ga je u Srbiju i vraćao na vreme po dogovoru.

Popović je nedavno i za hrvatske medije nagovestio da je spreman da ponovo kupi kuću u Zagrebu u kojoj bi se osećao komfornije sa svojim sinom nego u hotelskom smeštaju.

izvor: Kurir

Leave a Reply