Severina nije mogla na sud, ali stigla sa štakama na modnu reviju?!

Severina nije želela da se pojavi juče na sudskom ročištu u Zagrebu, te je umesto toga posetila modnu reviju i to sa svojim Svarovski štakama.

Severina na stakama

Na sudskom ročištu je odlučeno da Severina mora da dopusti Milanu da izvede njihovog sina van Hrvatske, te da ga viđa i svakog drugog vikenda, na šta je pevačica uložila žalbu. Takođe, sud je odlučio da dete ostane da živi sa majkom, a da Milan plaća mesećnu alimentaciju u iznosu od 2.000 evra, što je neprimereno Milanovim primanjima, na šta je i uložena žalba.

Čitaj još  Ana Bekuta, Šaban Šaulić i Haris Džinović otkazali nastupe!

Međutim, Severina nije dozvolila da je ova odluka obeshrabri, te je uprkos tome što se nije pojavila na sudu, odlučila da poseti modnu reviju u hrvatskoj prestonici. Pevačica je na reviju došla sa svojim prepoznatljivim Svarovski štakama, zbog nedavne operacije kolena, pa je nosila i baletanke umesto štikli.

Severina Narodni radio

A dva dana ranije, kao gošća u muzičkom šouu na Narodnom radiju, Seve se takođe pojavila sa pomenutim skupocenim štakama. Tom prilikom je i nastala ova fotografija koju je pevačica podelila sa fanovima na Fejsbuku.

izvor: www.FOLKOTEKA.com, Blic, Facebook

Leave a Reply