Severina mora na operaciju noge!

Pevačica Severina Vučkovic ovih dana će pod hitno morati da se operiše u jednoj od privatnih klinika u Zagrebu! Kako saznaje domaći magazin, ona je ozbiljno povredila koleno, kada je slučajno iskrenula nogu.

Severina sa sinom

Prema pisanju medija, lepa Seve trenutno pregovara sa nekoliko klinika koje bi mogle obaviti ovu intervenciju, ali se još nije odlučila u kojoj ce to biti, niti izabrala hirurga.

– Nije očekivala da će bezazleno saplitanje u kojem je iskrivila nožni zglob moći da dovede do ozbiljne povrede kolena, koje se pomerilo iz ležista, pa je povredila ligamente. Ima jake bolove, ali su joj doktori dali da pije lekove protiv bolova i fiksirali deo noge oko kolena, dok ne ode na operaciju – kaze izvor.

Ova povreda nece sprečiti Severinu da ispoštuje dogovore i održi nastupe koje je zakazala. ali će to uraditi pod terapijom, dok će publika biti uskraćena za đuskanje na bini koje je svojstveno ovoj pevačici. Ona je i pre dve godine takođe povredila koleno, kada je pala na bini. Kao veliki profesionalac Seve je i nakon te povrede bila aktivna na pozirnici, ali je nosila štake.

Čitaj još  Intervju Viki Miljković: Ceca je najveća na estradi!

Severina sa sinom

Podsećanja radi, pevačica se pre sedam dana vratila sa Maldiva, gde je uživala sa sinom Aleksandrom, ali je očigledno poterao maler po povratku.

izvor: Alo

Leave a Reply