severina izgubila bebu

Severina Kojić izgubila bebu?!

Pevačica je tužna, ali lekari su je upozorili da ovakvo nešto lako može da se desi. Upravo zato se svim silama trudila da vest o trudnoći ne dođe do medija.

Pevačica Severina Kojić izgubila je bebu koju je čekala sa Igorom Kojićem.

Severina je imala spontani pobačaj krajem marta, a porodica Kojić je očajna zbog ove tragedije.

– Severina je tužna, ali lekari su je upozorili da ovakvo nešto lako može da se desi. Upravo zato se svim silama trudila da vest o trudnoći ne dođe do medija, ali u tome nije uspela. Šokirala se kada je videla da su novinari saznali. Sada, kada se desilo to što se desilo, trudi se da ne misli o tome i fokusirana je na posao. Na insistiranje muža Igora nije odložila put u Ameriku i nastupe sa Ministarkama koji je čekaju krajem meseca – kaže izvor beogradskog nedeljnika.

Ovim povodom pozvali smo pevačicinog menadžera Tomislava Petrovića.
– Severina nije ni potvrdila da je trudna, kako pišu neki mediji. To su delikatne i privatne stvari i imajte razumevanja za to – rekao je Petrović.

Čitaj još  Uhapšen Zoran Marjanović zbog ubistva supruge Jelene (VIDEO)

Nakon ove vesti, oglasio se njen svekar Dragan Kojić Keba, koji tvrdi kako ništa od toga nije istina, pa ni priča da je Severina bila trudna.

– Ništa od toga nije istina! Kada bude tačno saznaćete prvo ili od mene ili od Severine. Čiste gluposti! Ćao – rekao je Keba.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Leave a Reply