jelena rozga

Severina i Jelena Rozga u istoj haljini! (FOTO)

Nakon što je Severina Vučković pre godinu dana prošetala mini-haljinicu zlatne boje na jednom događaju u Hrvatskoj, istu tu kombinaciju ove godine obukla je njena koleginica Jelena Rozga!

Naime, Jelena je pre nekoliko dana, odmah nakon završetka jednog nastupa, postavila fotografiju na društvenu mrežu Fejsbuk u pomenutoj haljini, ali nije očekivala da će izazvati negativne komentare od Severininih fanova.

Iako je Jelena bila prezadovoljna odevnom kombinacijom, nije ni slutila da je to ista haljina koju je Seve nosila na jednom događaju još prošlog oktobra. Ali ne lezi vraže, znali su to Severinini fanovi, koji su i prepoznali model i odmah sugerisali Rozgi kako je zlatnu mini-haljinicu njihova miljenica već nosila.

Severina

Inače, ovo nije prvi put da njih dve nose iste odevne komade, a u ovom slučaju ovo je delo dizajnerke iz Hrvatske čije modele obe pevačice rado nose.

Podsećanja radi, oduvek se pisalo kako su Seve i Jelena najveće rivalke u Hrvatskoj, te da plavokosa pevačica na sve načine pokušava da izgleda kao Vučkovićeva.

Čitaj još  Nina Badrić, Emina Jahović i Aleksandra Radović nekad i sad (FOTO)

izvor: Alo

Leave a Reply