Severina i Rade Šerbedžija snimaju duet!

Severina Vučković marljivo radi na svom novom albumu, a na istom sprema i posebno iznenađenje. Naime, hrvatska pevačica otpevaće duetsku pesmu sa glumačkom legendom, ali i muzičkom veličinom Radetom Šerbedžijom.

Severina

Kada se udruže neprevaziđeni šarm Severine Vučković i dobro poznata harizma Radeta Šerbedžije, teško da rezultat može da bude ikako drugačiji, do – pun pogodak! A upravo takav biće i, sigurni smo, duet koji spremaju njih dvoje.

Naime, kako pišu hrvatski mediji, Rade je Severini ponudio saradnju na duetskoj numeri koja peva o vezi mlađe žene i starijeg muškarca.

– Kada sam upoznala sve te velike idole iz mog detinjstva, shvatila sam da su neverovatno sramežljivi. Kada me Rade pitao da snimimo duet, rekla sam mu: “Mi smo jedno drugom suđeni”. Kad se to ne bi dogodilo, bio bi to sudbinski promašaj – ispričala je Severina za hrvatski nedeljni magazin.

Inače, Seve i Rade prvi put su se upoznali u Australiji 1998. godine, kada je pevačica slavila svoj 26. rođendan u jednom makedonskom restoranu. Radetu nije strano da Severinu često uporedi sa slavnom Anđelinom Džoli, što njoj svakako godi. Budući da između njih dvoje vlada iskrena naklonost i poštovanje, verujemo da će rezultat njihove saradnje biti i više no uspešan.

Čitaj još  Alen Islamović ošišao kosu nakon 33 godine!

izvor: Dnevnik.hr

Leave a Reply