Severina i Milan opet raskinuli?! (VIDEO)

Priča o njihovom razlazu ponovo je pokrenuta nakon što je biznismen uslikan sam na svojoj jahti u Dalmaciji, na ostrvu Palmižana.

Seve i Milan sa sinom

Severina Vučković i Milan Popović navodno opet nisu zajedno, a kako pišu mediji, njih dvoje su nedavno imali svađu nakon koje još uvek nisu izgladili odnose.

Priča o njihovom razlazu ponovo je pokrenuta nakon što je biznismen uslikan sam na svojoj jahti u Dalmaciji, na ostrvu Palmižana. S druge strane, Severinu viđaju samo sa njihovim sinom Aleksandrom. Prema pisanju magazina “Story”, Severina i Milan posvađali su se pred njegov odlazak u London, nedavno, a nema naznaka da su se pomirli kada se vratio s puta.

Za to vreme, pevačica vredno radi i osim nastupa, ovih dana objavila je i spot za pemu “Ostavljena”, čiji je autor, a koju je napisala dok je bila trudna.

– Ova pesma je posvećena svim ženama. Muziku i tekst sam napisala dok sam bila trudna. Dok smo snimali album, ona se svima učinila jako bliskom i emotivnom – rekla je Seve.

Vučkovićeva i Popović prvi put su raskinuli prošlog oktobra, da bi do pomirenja došlo ove godine u februaru.

Seve pokazala futuristički stajling

Severina je za nastup u Vodnjanu obukla je haljinu hrvatskog dizajnera Juraja Zigmana, koji je poznat po fantastičnim kreacijama za scenske nastupe.

Čitaj još  Emina Jahović održala fenomenalan koncert u Nišu!

Severina 2013

Severina Vučković napunila je Lighthouse klub u Vodnjanu u Hrvatskoj i još jednom napravila veliki šou za sve svoje obožavatelje. Uvek zanimljivo obučena, Severina se odlučila za haljinu hrvatskog dizajnera Juraja Zigmana, koji je poznat po fantastičnim kreacijama za scenske nastupe.

Pevačica je uz haljinu nosila Casadei cipele u sličnim tonovima i upečatljivu narukvicu u crnoj i srebrnoj boji. Valovita kosa i jarko crveni ruž za usne upotpunili su njen futuristički izgled.

izvor: Kurir

Leave a Reply