severina selfi lice

Severina: Faca mi ima više lajkova od guze!

“Moram priznati da sam srećna jer mi faca ima više lajkova. Faca ima 13.000 i nešto, a guza oko 9.500 lajkova”, otkriva pevačica.

Severina Vučković ogromnu pažnju medija od kada je otvorila svoj nalog na društvenoj mreži “Instagram”, a kako kaže srećna je zbog broja lajkova na njenim slikama.

severina guza

Ona se nakon koncerta u Dubrovniku sa fanovima oprostila golišavom fotografijom svoje guze, a nakon toga postavila je i fotografiju lica koja je prikupila mnogo više lajkova obožavalaca, što je pevačicu obradovalo.

– Moram priznati da sam srećna jer mi faca ima više lajkova. Faca ima 13.000 i nešto, a guza oko 9.500 lajkova – našalila se pevačica.

Kako kaže Seve, sebe smatra veoma srećnom osobom.

severina selfi

– Morate biti srećni kad se bavite nekim poslom kojim usrećujete ljude, u zadnje vreme sretala sam mnoge koje unesrećuju ljude – kaže Vučkovićeva i otkriva na koju muziku najbolje reaguje njen sin Aleksandar.

Čitaj još  Katarina Grujić ponovo zavodljiva i izazovna! (FOTO)

– Miligram, “Vrati mi se nesrećo”… To je pesma koju može slušati sat vremena, ima svoj ples uz nju i uživa – zaključila je pevačica u emisiji “Ekskluziv”.

izvor: Kurir

Leave a Reply