Severina 13. aprila u Skoplju

Koncert pop pevačice Severine Vučković zakazan za 13. april u Skoplju.

Severina koncert

U pripremi solističkog koncerta Severine Vučković, 13. aprila u Skoplju, angažovan je veliki tim stručnjaka i tehničkog osoblja, najavili su organizatori ovog muzičkog spektakla. Oni ističu da će na koncertu u areni „Boris Trajkovski“ publika biti prijatno iznenađena jer „takav šou dosada nije viđen“ i da Severina, koja će 30. marta nastupiti u beogradskoj „Kombank areni“, skopskoj publici „priprema turneju za svemir“, sa svetski poznatim koreografima, plesačima, u predstavi sa četiri čina.

Severina u Skoplje stiže sa ekipom od oko 70 ljudi, plesača, stilista, koreografa, producenata, tehničkog osoblja, režisera… Očekuje se da ovdašnjoj publici bude predstavljen i njen verenik – srpski „kralj bakra“ Milan Popović i njihov sin Aleksandar.

Spektakularnim koncertom u Skoplju, Severina će, na tri scene, promovisati novi album „Dobro došao u klub“. Jedna scena – pista u areni pruža mogućnosti bližeg, neposrednijeg kontakta sa publikom, druga, manja je – rotirajuća, dok je glavna – velika scena, kako je precizirano, dimenzija 20 sa 15 metara. Šta Severina priprema publici u regionu, njeni fanovi su mogli da se uvere u subotu uveče na koncertu u Rijeci, gde je započela turneju.

Čitaj još  Severina oduševila nastupom na otvaranju Rujanfesta

izvor: Novosti

Leave a Reply