Šerif Konjević oduševio publiku u švajcarskom klubu! (FOTO)

Da je godinama među najpopularnijim estradnim zvezdama u regionu, Šerif Konjević je to potvrdio mnogo puta, a prošle subote u to se uverila i publika u prepunom švajcarskom klubu ‘Diamonds’ u Zugu.

Serif u Svajcarskoj

Popularni pevač je dočekan baš onako kako i dolikuje velikim estradnim zvezdama, sa burnim ovacijama raspoložene publike, koja je znala da će im on prirediti nezaboravnu noć. Velikom profesionalcu, bilo je dovoljno da otpeva samo par pesama, pa da atmosferu zagreje do maksimuma i da vlada masom, koja je celo vreme horski pevala sa njim i pratila svaki njegov potez. Popularni pevač, bio je izuzetno raspoložen, pevao je mnogo duže od planiranog vremena i brojne poštovaoce svog lika i dela “počastio” sa pesmama po njihovom izboru.

Čitaj još  Lepa Lukić o Usniji: Ona je jaka, ne kuka i ne paniči!

Serif u Svajcarskoj

Među brojnim pohvalnim komentarima koji su se čuli tokom pauze između dva bloka i nakon završetka nastupa, izdvajamo samo neke: „Šerif je samo jedan“, „Zna se ko je najbolji“, „Niko kao Šerif“, „Šerif je legenda“… Sa vidno oduševljenom publikom, oprostio se kasno u noć, a gromoglasni aplauzi su najbolji dokaz, da je maestralno odradio svoj zadatak.

Serif Konjevic Diamonds

izvor: VIPStars

Leave a Reply