sergej cetkovic nastup

Sergej Ćetković: Voleo bih da moj primer usvajanja dece svima posluži!

“Nadam se da će moj primer poslužiti drugima i ako bih zbog ičega trebao da budem rol model, onda neka bude zbog toga”, rekao je pevač.

Prošlogodišnji predstavnik Crne Gore na “Evroviziji”, popularni pop pevač Sergej Ćetković, sa suprugom Kristinom usvojio je dve ćerke.

O svojim mezimicama, Loli (4) i Mili (2), ne voli da priča za medije, ali je otvorio dušu i priznao koliko mu znači to što je nakon 12 godina braka konačno mogao da doživi da ga neko zove “tata”.

sergej cetkovic sa porodicom

– Zaista ne volim mnogo da pričam o tome, to je nešto što je privatno i moje, niti želim da tu budem neko ‘istureno odeljenje’. Nadam se da će moj primer poslužiti drugima i ako bih zbog ičega trebao da budem rol model, onda neka bude zbog toga – započinje priču pevač.

– Dobro znam da je, nakon što sam ja usrećio sebe, mnogo ljudi našlo svoju sreću na isti način. Sreću su pronašla i ta deca iz domova za nezbrinutu decu, sam čin je sam po sebi jako plemenit. Mislim da ne postoji ništa lepše i važnije od toga biti roditelj i pružiti svakom detetu topao dom – objasnio je on.

– Moja četvoročlana porodica je srećna što je takva kakva jeste. Pre dve godine smo postali bogatiji za još jednog člana, i ko zna da li ćemo se zaustaviti na tome. Sada ne razmišljam o usvajanju još jednog deteta, fokusiran sam na moja dva anđela. Njihova sreća mi je najvažnija – kaže Sergej i navodi da će njegove ćerke znati da im on nije biološki roditelj.

Čitaj još  Intervju Dejan Matić: Fali mi sin na svakom nastupu!

sergej cetkovic promocija

– Naravno da ćemo im reći da su usvojene, one bi trebalo da znaju sve o tome. Kristina i ja ćemo im pomoći da saznaju i bilo šta o biološkim roditeljima, ukoliko budu želele da znaju – iskren je poznati pevač.

Sergej je jedan od malobrojnih domaćih javnih ličnosti koji se odlučio na usvajanje dece. Pored njega, najpoznatiji je primer košarkaša Vlada Divca, koji je usvojio ćerku Petru.

izvor: Srbija Danas

Leave a Reply