Sergej Ćetković pevao na sceni Kanli Kule

“Dobro veče, dragi moji, jedva sam čekao da se ponovo, posle skoro šest godina, sretnem sa vama na ovoj prelepoj sceni! Nadam se da ćemo svi zajedno uživati”, rekao je Sergej.

Sergej Cetkovic

Pop pevač Sergej Ćetković oduševio je publiku svojim koncertom na letnjoj sceni Kanli Kule.

Kao i prethodne večeri, pred prepunim gledalištem na letnjoj sceni Kanli Kule u Herceg Novom, završen je i drugi koncert regionalnog kantautora Sergeja Ćetkovića, čime je i uspešno započela koncertna turneja – “Live Montenegro 2013.”

Veliki red koji je vijugao ispred ove poznate letnje scene nagoveštavao je pravo muzičko veče za sve one koji vole muziku Sergeja Ćetkovića.

Punih dva i po sata, vidno raspoložena, publika je zajedno sa Sergejem pevala sve njegove hitove, koje su ovog poznatog kantautora i postavile tamo gde je danas – u samom vrhu eks-jugoslovenske muzičke scene.

Od prvih taktova pesme “Još volim te” nastao je vrisak i horsko pevanje, a kad bi Sergej sišao u publiku, gurkanje, sa ciljem ko će pre da dodirne pevača, bio je i dodatni problem za obezbjeđenje da se neko ne bi povredio.

– Dobro veče, dragi moji, jedva sam čekao da se ponovo, posle skoro šest godina, sretnem sa vama na ovoj prelepoj sceni! Nadam se da ćemo svi zajedno uživati! – obratio se Sergej svojim fanovima, kojih je bilo iz kako iz samog Herceg Novog, tako iz Dubrovnika, Trebinja, Tivta, Budve i još desetine okolnih mesta.

Čitaj još  Mina Kostić: Imam samo dete, ona mi je sve!

Sve one koji se nalaze na crnogorskom primorju čeka jos jedan koncert u Baru, na letnjoj sceni. Zatim se muzički karavan sastavljen od vrsnih Sergejevih muzičara seli za Nikšic gde će 28.avgusta održati koncert na stedionu malih sportova Ibon.

Kruna ove koncertne turneje sasvim sigurno će se desiti 31.avgusta u Podgorici, gde se očekuje veliki muzički spektakl.

izvor: Kurir

Leave a Reply