semsa suljakovic 2014

Šemsa Suljaković osudila Hanku Paldum što je izbacila sina!

Koleginice su se srele na jednom snimanju i Šemsa je iskoristila priliku i Hanki “prijateljski” rekla kako ona nikada svom detetu ne bi uradila ono što je Hanka uradila, a pogotovo ga se ne bi odrekla.

Nakon što je bosanska pevačica Hanka Paldum javno priznala kako joj je teško palo jer je bila primorana da iz kuće izbacila sina Mirzada, njena koleginica Šemsa Suljaković nije želela da ćuti već je rekla da ne podržava njene porodične odluke!

Dve koleginice srele su se na jednom snimanju, a tu priliku Šemsa je iskoristila kako bi Hanki “prijateljski” rekla kako ona nikada svom detetu ne bi uradila ono što je Hanka uradila, a pogotovo ga se ne bi odrekla, pa makar i kada bi ubio čoveka.

hanka paldum 2014

Te reči razljutile su Hanku, koja je njene reči shvatila kao osudu. S obzirom na to da su obe poznate po britkom jeziku, pale su teške reči, a samo pribranošću ljudi koji su se tu zatekli izbegnut je veći skandal.

Podsetimo, sarajevska pevačica rekla je da je iz kuće izbacila svog sina Mirzada, koji se dugo godina bori sa zavisnošću.

Čitaj još  Parovi: Matora ponovo podivljala pa napala!

– Ne mogu više, umorna sam od svega. Mirzada sam izbacila iz kuće. Duša me boli zbog toga, ali nemam drugog izbora – rekla je nedavno Hanka Paldum.

izvor: Alo

One comment

Leave a Reply