selma bajrami

Selma Bajrami zamalo opljačkana u Sarajevu!

Dok je muzičar ušao u objekat kako bi platio račun, Selma je stajala pored automobila i razgovarala telefonom.

Selma Bajrami je protekli vikend provela u Sarajevu. Imala je tri nastupa sa kojih nosi prelepe utiske. Ali, kada je krenula na nastup u jedan od prestoničkih klubova, zamalo da ostane bez mobitela.

Naime, Selma je sa svojim muzičarem stala na jednu benzinsku pumpu u sarajevskom naselju Alipašino polje. Dok je muzičar ušao u objekat kako bi platio račun, Selma je stajala pored automobila i razgovarala telefonom. U momentu se muzičar vratio i tražio jedan od brojeva telefona njenog menadžera kako bi mu dopunio telefonski kredit. Selma mu je dala broj telefona a zatim ostavila svoj mobini na haubi auta.
– On se vratio da plati račun, a meni je u momentu palo na pamet da proverim jesam li stavila svoj mikrofon u gepek. I zaboravila sam gde sam ostavila telefon. Brzo sam se setila telefona ali kada sam pogledala dvojica mladića su, prolazeći pored auta, uzela mobilni sa haube. Povikala sam i momci sa pumpe, shvativši šta se desilo, potrčali su za njima. Sve se brzo odigralo i lopovi su bili jako blizu pumpe. Videvši da ih ovi momci mogu stići, bacili su telefon na trotoar i uspeli pobjeći. Da ovi sa pumpe nisu potrčali ostala bih bez mobilnog – zahvalna je pevačica.

Čitaj još  Ovako će izgledati Severinin koncert (Video)

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Leave a Reply