selma bajrami na operaciji

Selma Bajrami uskoro na operacionom stolu!

“Iako sam znala da ne smem previše da se izlažem fizičkom naporu, ignorisala sam to i sama sebi napravila problem”, objašnjava pevačica.

Pevačica Selma Bajrami porodila se pre 3 godine, a sada je otkrila probleme nastale kao komplikacija posle porođaja zbog čega će morati na operaciju.

Naime, pre nekoliko meseci doktori su joj otkrili izraslinu koju će ovih dana operisati u bolnici u Beču.

– Moram operisati endrometriozu. Nastala je nakon carskog reza, ali je uzrokovana time što sam puno ranije nego što su mi doktori preporučivali počela sa fizičkim aktivnostima. Brzo sam počela ponovo da nastupam, želela sam da skinem kilograme koje sam nabacila u trudnoći pa išla u teretanu… Iako sam znala da ne smem previše da se izlažem fizičkom naporu, ignorisala sam to i sama sebi napravila problem – objašnjava pevačica za domaći portal, a onda objasnila šta je očekuje narednih dana.

– Ovih dana ću morati do svog toktora kako bih se dogovorili za operaciju. Iako to nije komplikovan zahvat, nije mi svejedno, posebno zbog toga što sam svesna šta se sve u zadnje vreme dešava ljudima, kako se od neke situacije sve zakomplikuje. Oporavak posle tog zahvata bi trebao da bude brz tako da ne bi trebalo da dugo odsustvujem sa scene – zaključila je Selma.

Čitaj još  Ksenija Mijatović se vraća na scenu ali kao pisac!

izvor: Doznajemo, www.FOLKOTEKA.org

Leave a Reply