selma bajrami foto

Selma Bajrami: Muž hoće da mi oduzme sina!

Pevačica kaže da joj nije jasno zašto je Mujo Musić, od koga se razvodi, podneo tužbu, jer dvoipogodišnje dete viđa na njeno insistiranje.

Selma Bajrami proživljava najteže trenutke u životu jer njen suprug Mujo Musić, od kojeg se razvodi, pokušava da joj oduzme njihovog dvoipogodišnjeg sina Darisa.

Pevačicin još uvek zvanični muž pokrenuo je tužbu u sudu u Beču u kojoj traži da starateljstvo nad detetom pripadne njemu. Folkerka, koja je pre šest meseci podnela zahtev za razvod trogodišnjeg braka, neće dozvoliti da je pobedi na sudu i svim silama se bori da zadrži dete. Inače, mali Daris živi sa majkom u Beču, nekoliko ulica dalje od oca.

selma bajrami sa sinom

Selma je ekskluzivno progovorila o bračnim problemima i borbi za sina.

– Pre nekoliko meseci pokrenula sam zahtev za razvod braka, a on je za starateljstvo. Zaista ne znam koji je cilj mog muža jer sam oduvek htela da imamo normalnu komunikaciju, ali očito da je to s njim nemoguće. U svemu ovome što me je snašlo, naš sin je najbitniji, a ne mi. Uvek sam bila za izreku: „Bolje dobar razvod nego loš brak“. Zašto on to sve radi, moraćete da pitate njega jer ni meni nije jasno. Nismo u dobrim odnosima jer on to tako želi, a ne ja. Dete viđa samo onda kada mu ja pošaljem poruku da dođe po njega jer se ne javlja na telefon kada ga zovem. Sve je to na moju inicijativu, nikad on ne traži prvi da ga vidi. Jedino što želim je da moj bivši muž bude više prisutan u životu našeg sina i nikad mu ne bih branila da ga viđa – otkrila je Tuzlanka.

Bajramijeva smatra da je dobra majka svom sinu i da mu je maksimalno posvećena. Kada je na poslovnom putu, brigu o mališanu vodi njena majka, koja joj je desna ruka.

selma i mujo music

– Znam da sam dobra majka, uspela sam na mnogim poljima. Moja majka od početka čuva Darisa, bila je sa mnom i dok se on rađao, veliki mi je oslonac, kao i ostali članovi porodice – rekla je Selma.

Čitaj još  Nataša Bekvalac: Noge bez fotošopa! (FOTO)

Inače, mediji su pisali da je pevačicu tukao suprug, ali poručila nam je da o toj temi ne želi da priča. Nedavno je izjavila da nikada ne bi dozvolila da neko digne ruku na nju.

Mujo Musić: Ne zanima me Selma!

Povodom ove priče, kontaktirali smo i Selminog supruga Muju Musića, koji radi kao arhitekta u Austriji.

– Nemam komentar. Ne želim ništa da pričam za novine, nadam se da me razumete. Selma je javna ličnost, a ne ja. Nije mi mesto u medijima – rekao je Musić.

I oni se bore za starateljstvo

Selma Bajrami nije jedina na estradi koja vodi bitku za starateljstvo. Maja Nikolić je godinama bila na sudu s Vukom Kandićem, kojem je na kraju pripao njihov sin Lazar. Maja Marijana je podnela tužbu u kojoj traži puno starateljstvo nad ćerkom Anđelom, koju je dobila u vanbračnoj zajednici s Mladenom Šmakićem. I „pakleni kuvar“ Saša Mišić vodi borbu da njegovo troje dece iz braka s Nemicom Katrin ostanu da žive s njim. Severina se sudi s Milanom Popovićem, koji zahteva zajedničko starateljstvo nad sinom Aleksandrom, a ona traži da to pravo pripadne njoj.

izvor: Kurir

Leave a Reply