seka aleksic opljackana

Seku Aleksić opljačkali fanovi u Budvi?!

Pevačica je ostala bez telefona i novčanika jer su joj lopovi, dok je delila autograme u Crnoj Gori, ukrali torbu.

Pevačica Seka Aleksić se sa suprugom Veljkom Piljikićem prošetala Starim gradom pred nastup u Budvi kako bi se opustili i pojeli sladoled.

Međutim, čim su ugledali Seku na ulici, fanovi su potrčali ka njoj kako bi se slikali i dobili autogram. Pevačica je pristala da se fotografiše sa njima, a u jednom momentu je spustila tašnu na pod jer joj je smetala. Tu gungulu je neko iskoristio i ukrao joj torbu.

– Kada je ispoštovala svakog obožavaoca, Seka je sa Veljkom produžila na večeru. Pevačica je sve vreme bila ubeđena da je suprug poneo njenu torbu, ali tek kad su seli u restoran, shvatila je da tašna nije kod Veljka – kaže izvor blizak pevačici i dodaje:

– Seka je htela da uzme telefon kako bi pozvala nekoga. Rekla je Veljku da joj doda tašnu, a on joj je odgovorio da nije kod njega. Seka je u prvi mah pomislila da se šali, ali je ubrzo shvatila da je pokradena – priča izvor.

Pevačica se nije mnogo potresla oko toga. Čak se na nastupu koji je te večeri imala i našalila.

Čitaj još  Parovi: Ružica uradila nešto neverovatno!

– Danas sam nesvesno usrećila nekog. Onaj ko mi je ukrao tašnu, neka u zdravlju potroši pare i neka ga lepo služi telefon. Samo nek je zdravlja, telefon i torba će se kupiti – rekla je Seka, a publika ju je gromoglasnim aplauzom podržala.

Ona je u jednom momentu čak pozajmila mobilni telefon jednog od saradnika kako bi obavila poziv.

izvor: Informer

One comment

Leave a Reply