Šeki Turković se pokajao zbog ulaska na Farmu!

“Ono tamo je velika životna škola, to iskustvo ne može da se plati nikakvim parama. Ne znam šta mi je trebalo da uđem”, rekao je pevač.

Seki Turkovic

Pevač Šeki Turković srećan je što je napustio imanje u Lisoviću i ne može da opiše sreću kada je video drage ljude, a taj osećaj je objasnio na veoma zanimljiv način.

– Verujte mi da se posle tri meseca u Farmi osećam kao pas kada ga pustite sa lanca. Verujte, baš kao pas – bilo je prvo što je Turković rekao.

– Nisam znao koga da stavim za gazdu, a Ekrem me je molio ceo dan da napišem njegovo ime, pa sam mu ispunio tu želju. Ono tamo je velika životna škola, to iskustvo ne može da se plati nikakvim parama. Ne znam šta mi je trebalo da uđem – priča pevač i dodaje da su ga Jelena Jovanović i Edin razočarali.

– Mnogi su me razočarali, najviše Zorica Marković, ali ona je priča za sebe. Na Edina sam ljut, kao i na Jelenu, jer su svi kolektivno nastradali zbog njih. Mogao je da odbije zadatak, a ne da se brčka u džakuziju, uživa u masaži, a onda odbije da igra igru. Budi fer do kraja. Verujte mi, bežao sam napolje i radio, a niko to nije cenio, nisam mogao da izdržim u kući i da slušam one svađe – rekao je Šeki, koji će se sada posvetiti karijeri i novom albumu.

Čitaj još  Igor X dobio ponudu da zaigra u porno filmu!

izvor: Kurir

Leave a Reply