seka aleksic rasplakala fanove

Seka Aleksić uspela da rasplače fanove (VIDEO)

Na društvenoj mreži Instagram, pevačica je objavila video snimak i pokazala kako njen mališan i ona uživaju u popodnevnom opuštanju.

Seka Aleksić se godinama borila za potomstvo, a nakon rođenja svog sina Jakova koristi svaku priliku da se zahvali Bogu i naglasi koliko je srećna zbog majčinstva.

Na društvenoj mreži Instagram, pevačica je objavila video snimak i pokazala kako njen mališan i ona uživaju u popodnevnom opuštanju. Tom prilikom, Seka je napisala vrlo dirljivu poruku.

– Moja beba raste! Sada je pravi dečak… Neverovatno je kako su brzo prošli ovi meseci iza nas… Kao juče da sam pozvala moju doktorku Gocu Ivanović da saznam rezultat VTO. Kada mi je saopštila da je pozitivan, prvo sam legla na krevet i gledala u plafon, i pitala se da li je moguće da je Gospod čuo moje molitve?! Da li je moguće da je Sv. Nektarije toliko moćan i da je izmolio kod Gospoda naše želje, molitve. Da li je moguće da sam ja zaslužila da Presveta Bogorodica izmoli moje suze godinama čekajući da mi Gospod podari radost!
– Sećam se, sklopila sam ruke na stomak i tako zaspala… Probudim se, i dalje je sve isto, ja sam zaista trudna!!!! Moja beba je tu! Amin Bože! Za njega, za sve majke koje čekaju i koje su dočekale! Samo molitva, samo dobra dela, samo ljubav! Sve će ove tri stvari pobediti! Sve!!!! Velika Gospojina je danas!!! Radujte se! – napisala je poznata pevačica ispod snimka.

Čitaj još  BLAM: Pevačica godinama nosi iste cipele?! (FOTO)

Pogledajte kako izgleda Sekina porodična idila

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Leave a Reply