seka aleksic

Seka Aleksić ukrala stajling od Milice Todorović! (VIDEO)

Pevačica zadovoljna novom figurom, fotografisala se u brushalteru poput mlađe koleginice, koja je, u samo malo širem donjem vešu, pevala pre nekoliko večeri u Zadru.

Ne mareći što je iskritikovan stajling Milice Todorović pre nekoliko dana, istu stvar je kao i Milica učinila i Seka Aleksić.

Seka je ponosno pozirala u crnom brushalteru preko kojeg je obukla raskopčani crni sako, i crvenu suknju kao dodatnu provokaciju i kontrast zbog boljeg efekta. Fotografije u toj odevnoj kombinaciji objavila je na više društvenih mreža.

Seka Aleksic Story

Pevačica je postigla da zadivi svoje fanove, a Stevanović se još nije oglasio. Mada, u Sekinom slučaju provokacija ne manjka jer se nedavno pojavila bez donjeg veša u haljini koja je više otkrivala nego pokrivala posle čega su je neki okarakterisali kao hrabru ženu koja sme sve da obuče, odnosno, da svuče.

Nemanja Stevanović prozvao Milicu zbog nastupa u brusu!

Mlada Milica Todorović nastupila je za vikend u Zadru i to samo u brushalteru.
Milica, vidno ponosna na svoj stajling, okačila je fotke sa nastupa na svoj profil na društvenoj mreži, a na kojima je gola skoro do polovine tela.

Milica Todorovic u brusu

Da ne misle svi da je ovakav stajling za pohvalu, pokazao je pevač Nemanja Stevanović, koji nije odoleo da prokomentariše nastup svoje koleginice.

Čitaj još  Goca Tržan: Porodično uživanje na Kopaoniku

– Je l‘ ti to pevaš u brusu, sestro slatka?! – začudio se Nemanja, a Milica je odgovorila:
– Pa nešto kao brus, teramo modu.
– Da, da, vidim. Ili moda tera vas?! Samo ne znam kuda – nastavio je Stevanović, iskazujući svoj stav o Milicinom izgledu.

Pevačica očigledno ne prestaje da šokira javnost i nakon otkrivanja veze sa oženjenim muškarcem, ponovo izaziva svojim provokativnim stajlingom.

Pogledajte snimak Todorovićkinog nastupa:

izvor: Blic

One comment

Leave a Reply