Seka Aleksić u novom izdanju Plejboja! (FOTO)

Seka Aleksić već godinama važi za jednu od najseksepilnijih žena na estradi, a to je potvrdila slikanjem za majsko izdanje planetarno najpopularnijeg muškog magazina „Plejboj“.

Seka Plejboj

Vrela i seksi, pevačica je bez ustručavanja pokazala obline i obnažila se, a kako će na njene fotografije reagovati čuveni Hju Hefner, ostaje da vidimo.

Dnevni list je došao u posed fotografija na kojima Seka u crnom vešu sa zlatnim lancima otkriva sve tetovaže na telu, ali i dok u crnoj čipki leži na klaviru.

Seka Playboy

Ovim serijalom potvrdila je zašto je godinama tiha patnja mnogih muškaraca i da svojom pojavom pleni gde god da se pojavi. Seka je napornim vežbanjem liniju dovela do savršenstva, zbog čega nije imala problem da se svuče pred objektivom fotoaparata. Na jednoj od fotografija, Seka glumi opasnu ženu sa bokserskim rukavicama, što će se naverovatnije dopasti njenom suprugu Veljku Piljikiću, koji je godinama profesionalni bokser.

Seka Plejboj

Inače, Seka je godinama imala poziv ovog magazina da se obnaži za naslovnicu, ali je sve do sada to odbijala. Pevačica je na jednoj fotografiji potpuno gola, ali je zaklonjena specijalnim paravnom u obliku note, a za dnevni list otkriva da joj je to najteže palo na snimanju.

Čitaj još  Danijela Vranić smršala 10 kilograma!

Seka Playboy

– Nikada se nisam baš do gole kože obnažila za neko fotkanje, a uprkos tome što sam bila zaklonjena notom, taj deo slikanja mi je najteže pao. Iskreno, moj suprug Veljko u prvi mah nije bio za ovakvo fotografisanje, međutim, kada je video fotografije, oduševio se! Uložila sma veliki trud da liniju dovedem do savršenstva, a to se jasno vidi i na ovim fotkama – rekla je pevačica.

izvor: Alo, Facebook

Leave a Reply