seka aleksic u kafani

Seka Aleksić u noćnom provodu sa mužem (FOTO)

Pevačice su u jednom momentu atmosferu dovele do usijanja, a Seka je za društvo više puta u toku večeri poručila penušavo vino Belaire Rose.

Folk zvezda Seka Aleksić retko izlazi u noćni provod, ali kada se desi, podjednako uživaju i pevačica i njeno društvo.

seka i veljko u kafani

Seka je tako početkom vikenda bila gost na rođendanskoj proslavi bliskog prijatelja, a prisutni su imali priliku da uživaju u njenim najvećim hitovima. Pevačica je u „Staru pesmu “ došla u društvu supruga Veljka, a nekoliko minuta kasnije pridružila im se i Mira Škorić.

seka aleksic i mira skoric u kafani

Pevačice su u jednom momentu atmosferu dovele do usijanja, a Seka je za društvo više puta u toku večeri poručila penušavo vino Belaire Rose. Zadovoljni su bili i muzičari koje je zakitila novčanicama, a veselo društvo u provodu je uživalo do ranih jutarnjih časova.

seka i veljko u kafani

A koliko je uživala, Seka je potvrdila na svom Fejsbuk profilu:

– Kafana “Stara Pesma” najbolji provod u gradu! Retko kada izlazim, ali tamo se osecam divno! – stoji u Sekinom komentaru.

Čitaj još  Farma: U nedelju stiže kraljica rijalitija na imanje!

seka u kafani sa drustvom

Dobru zabavu nisu propustili ni Jelena Gerbec, Peca Pataković, Nikola Petković, Bitšejkersi, Lola Smiljanić, Dimi, Vlada Grujić, model Miloš Radičević, a mikrofon je u jednom momentu uzela i Martina Vrbos koja je uz pratnju Igora X-a izvela nekoliko pesama.

izvor: Press Serbia

Facebook komentari

Leave a Reply