seka aleksic nastup

Seka Aleksić se provela u Poreskoj, Saša Kapor se pravdao!

Pevačica se na saslušanju u Poreskoj vadila na priču da joj je veći deo imovine oporezovan u inostranstvu, u Srbiji prijavljuje nastupe.

Svetlana Seka Aleksić, koja je nekoliko puta odlagala dolazak u Poresku upravu zbog zimovanja, juče se napokon pojavila na saslušanju.

Pevačica je posle skijanja u Italiji i mini-odmora u Budimpešti, sa punom fasciklom papirologije juče oko deset časova došla pred inspektore, kojima je o poreklu imovine „pevala“ puna dva i po sata.

seka aleksic ispred poreske

Aleksićeva je pričala o voznom parku, nastupima u zemlji i inostranstvu, kao i nekretninama koje se vode na njeno ime. Ona se držala priče da godinama plaća porez u Austriji jer je prijavljena u Beču i da čak vozi automobil sa stranim tablicama. Istakla je da je svaki njen nastup u Srbiji uredno prijavljen i da porez plaća jednom godišnje, za šta je priložila i dokumentaciju.

Kad je izlazila iz Poreske, pevačica je bila nasmejana i opuštena, kao da se vraća sa nastupa.

– Meni je danas bilo fenomenalno. Ispitivali su me kao i sve druge kolege, a na kraju krajeva, naša je obaveza da damo izjave. U mom slučaju, nema krize jer ja sve uredno prijavljujem – rekla je Seka.

Međutim, pošto se cela poreska frka na estradi i podigla kada se Seka pohvalila svojim rođendanskim poklonom – „mercedesom“ vrednim 100.000 evra, koji je pre dve godine dobila od supruga Veljka Piljikića, pitali smo je da li će i on biti saslušan, ali je ona izbegla taj odgovor.

sasa kapor u poreskoj

– Ne bih rekla da je sve počelo od mene. Inspektori su me pitali sve što ih interesuje, a ja sam u fascikli donela sve što je potrebno. Oprostite mi, sad idem kući da se odmorim – poručila je Seka.

Čitaj još  Severina sa sinom šeta Dubrovnikom! (VIDEO)

Saša Kapor: Živim kao podstanar, vozim ženin auto!

Saša Kapor bio je još jedan u nizu onih koji su juče saslušani u Poreskoj upravi. On je istakao da je u njegovom slučaju sve u redu, iako se sa inspektorima zadržao više od tri sata.

– Ispričao sam sve o ugovorima po kojima sam nastupao, a po kojima mi je legla uplata na tekući račun. Ja sam savestan građanin, a država radi svoj posao – rekao je pevač, praveći se šmeker kad je izašao, dok se unutra, kako saznajemo, pravdao da živi kao podstanar i vozi ženin auto.

One comment

Leave a Reply