seka aleksic kod sase vidica

Seka Aleksić se privremeno povlači iz medija!

“Odlučila sam da idem na kraći odmor i neću se u medija pojaviti dok ne izdam novi album jer mislim da sam sve već rekla”, rekla je pevačica.

Seka Aleksić najavila je da će uskoro izaći njen novi album koji će nositi naziv “Lek za spavanje”, ali i da se do tada neće pojavljivati u medijima.

– Odlučila sam da idem na kraći odmor i neću se u medija pojaviti dok ne izdam novi album jer mislim da sam sve već rekla – rekla je pevačica.

Seka je sinoć prisustvovala rođendanskoj proslavi kreatora Saše Vidića, a kako kaže, ovih dana sve svoje vreme posvetila je spremanju slave, što je čeka i kada se žurka završi.

seka sa veljkom i sasom vidicem

– Saša i ja smo kao bivši supružnici koji se razvedu i s vremena na vreme piju kafu. Evo sada sam došla kod njega na rođendan, a kada se vratim kući završavam sarmu, kolače… Imaću nekoga ko će mi pomagati, ali sve što se nađe na trpezi su moje ruke napravile – rekla je Seka a onda se osvrnula i na ne tako prijatne komentare koje je Vidić uputio na račun njenog izgleda u toku svog modnog suda u emisiji “Exkluziv”.

Čitaj još  Otkriven pravi razlog razvoda Ace Lukasa i Sonje Vuksanović!

– Kada kaže tako nešto ja ga pitam zašto je rekao to i to, ali on mi samo odgovori “Maco, morao sam kada si pogrešila” – rekla je pevačica kroz smeh u emisiji “Exkluziv”.

izvor: Kurir

Leave a Reply