seka i veljko sa sinom

Seka Aleksić potpuno pobesnela zbog fotografije!

Pevačica je pobesnela kad je ugledala fotku svoje bebe u medijima, koju je neko iz njenog okruženja poslao novinarima.

Seka Aleksić odlepila je zbog krađe fotografije svog jednomesečnog sina Jakova.

Kako dnevni list saznaje, neko od pevačicinih bliskih prijatelja zloupotrebio je njeno poverenje i detetove slike dao u javnost. Fotka malog Jakova za samo nekoliko minuta postala je hit na internetu.

– Aleksićeva je pobesnela kad je videla Jakova na svim srpskim portalima. Nije se toliko iznervirala zato što je otkriveno bebino lice, nego ju je pogodilo što ju je prevario neko od njenih prijatelja. Kao i svaka majka, i ona je ljudima koje poznaje slala slike bebe, a neko od njih ih je prosledio medijima – priča izvor i nastavlja:
– Seka će ovaj incident razjasniti do kraja i naći će tog ko ju je iskoristio. Ona smatra da nije fer da slike njenog sina budu dostupne svima bez njenog znanja. Ni ona ih nije objavila na društvenim mrežama, koje redovno koristi. Seka postavlja samo bebine ruke i stopala na Instagram i Fejsbuk, ali lice do sada nije objavila – kaže izvor.

Čitaj još  Novinari optužili Kristinu Kovač da je napustila Srbiju, ona sve demantovala!

prva slika sekinog sina

Kad je folk zvezda planula, njen suprug Veljko je bio pored nje i smirivao je. Seka za sada nije htela da se oglašava povodom ovog događaja.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Kurir

Leave a Reply