seka aleksic o dojenju

Seka Aleksić ponovo u svađi sa fanovima

Stav poznate pevačice podržale su brojne žene, ali bilo je onih koje su joj uputile i javne kritike.

Seka Aleksić, koja je krajem septembra na svet donela dečaka Jakova, smatra da bi svaka majka trebalo da doji bebu, ukoliko je u mogućnosti.

– Za bebu nema ništa zdravije od majčinog mleka, zbog imuniteta i svih onih stvari kasnije. Ne mogu da zamislim da imam mleka a da neću da dojim svoje dete. To je van svake pameti! – izjavila je pevačica u “Premijeri”.

Njen stav podržale su brojne žene, ali bilo je onih koje su joj uputile i javne kritike.

– Sigurno doji, dete treba da jede na svaka dva sata, a ona stalno izlazi i ide na javna dešavanja. Ja svoje dete nisam dojila – našao se jedan negativan u mogu pozitivnih komentara.
Ipak, Aleksićeva nije ostala dužna već je branila svoj stav.

– Ne razumem žene koje mogu da doje, a ne žele! Šta je tu čudno ili loše??? Ako ti podržavaš žene koje imaju sopstveno mleko a prime injekciju da ga ukinu i hrane decu na flašicu onda se stidi toga! Ko mora i nema mleka, to je nesto sasvim drugo! – odgovorila je Seka, a obožavateljka je ubrzo obrisala svoj komentar.

Čitaj još  Nedeljko Bajić Baja se stidi dueta sa Anicom Milenković?!

– Nekima je bitnije da komentarišu, pa šta god, a da pre toga ne saslušaju šta si rekao. To svakako govori samo o njima – zaključila je pevačica.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Leave a Reply