seka aleksic instagram

Seka Aleksić poletela previsoko!

Svima je poznato da Seka Aleksić svakodnevno na društvenim mrežama postavlja slike u nekim novim i izazovnim odevnim kombinacijama. Svrha tih fotografija je da izazove oduševljenje kod mlađe ženske populacije, što uglavnom i uspeva, ali nismo sigurni da je to i ovaj put uspela.

Naime, Seka je na Instagramu večeras objavila nekoliko svojih fotografija u različitim odevnim kombinacijama. Istini za volju, u svakoj izgleda odlično. Bili bi neiskreni da tvrdimo drugačije. Međutim, uz postavljene slike, popularna pevačica je ostavila, na prvi pogled, sasvim pristojan komentar, bolje reći savet, upućen ženskoj populaciji. Ali, ono što se nalazi u ‘haštagovima’ ostavlja drugačiji utisak od onog koji je Seka želela da ostavi. Ona je napisala sledeće:

Seka Aleksic instagram

– Nemojte mariti za trendove, ne dopustite da moda vama vlada. Odlučite šta ste i ko ste, šta želite i izrazite to pomoću odeće koju odevate i načina na koji živite.

A zatim u ‘haštagovima’ navela najpopularniji (čitaj: najskuplji) brend – Cavalli, kao i slovenački brend MBV Design. Zar ne deluje pomalo licemerno?

Takođe, ostavila je i komentar koji su mnogi portali dočekali sa osmehom, uz opasku da ni Seka ne zna šta je htela da kaže:

– Jedina prava elegancija je ona u glavi, ako imate to, sve ostalo izvire upravo iz toga.

Čitaj još  Viki Miljković nisu dali da uđe u avion u Švedskoj!

Jelena Karleusa New Yorker

S druge strane, voleli ili ne Jelenu Karleušu, poznato je da s vremena na vreme ona predstavi odevne kombinacije pristupačne svakoj devojci. Pa je tako letos bila obučena u New Yorker ili HM koji, složićete se, i te kako su dostupniji prosečnoj devojci po cenama nego Cavalli.

U svakom slučaju, možda je Seka imala najbolju nameru, ali nije ispalo tako. Nadamo se da će sledeći put obratiti više pažnje na koncept svojih postova.

Jelena Karleusa HM

izvor: www.FOLKOTEKA.org

Leave a Reply