Seka Aleksić nosi cipele od 990 dinara!

Seka se na Instagramu pohvalila salonkama koje se mogu naći za 990 dinara, ali to je izbegla da pomene.

Seka za laptopom

Svojim fanovima na Instagramu Seka Aleksić se pohvalila novim parom maskirnih cipela koje koštaju samo 990 dinara! S obzirom na to da do sada nije promovisala pristupačne, da ne kažemo jeftine modne brendove, već isključivo svetske robne marke koje se prodaju po cenama od kojih se prosečnom građaninu vrti u glavi, pretpostavljamo da je pevačica ove salonke dobila na poklon, pa nije bila upućena u njihovu vrednost.

U moru fotografija koje postavlja na društvenim mrežama dominiraju isključivo „guči“, „luj viton“, „dolče i gabana“, „ermes“ i drugi prestižni brendovi. Najjeftiniji komad staje nekoliko stotina evra, tako da zaista štrče štikle plaćene svega devet.

Sekine cipele

S druge strane, ukoliko se vodimo pretpostavkom da je htela da mladim devojkama propagira nešto povoljno a moderno, mogla je da objavi i ime proizvođača.

– Opšti trend domaćih javnih ličnosti je da potpišu bukvalno i koje su im marke gaće, za slučaj da mi, modni neznalci, nešto ne prepoznamo. Samo što ne fotografišu i etikete sa cenom, a bilo je i tih slučajeva među pojedinim skorojevićkama – kaže izvor i dodaje:

– Seka u toj vrsti eksponiranja baš preteruje, tako da se na njenom Instagram profilu mogu naći i fotografije brendiranih kesa i kutija, što je krajnje neukusno. Takođe, koliko je opsednuta skupim stvarima, vidi se po tome što je čak i maskica za mobilni sa potpisom „Versaće“. Tako da pretpostavljam da je igrala na kartu neobaveštenosti fanova kada je okačila ove salonke.

Čitaj još  Zlata Petrović: Nijedan muž mi nije platio alimentaciju!

U svakom slučaju, lepo je videti da i zvezde koje zarađuju mnogo i koje u svom domu imaju pravo malo modno carstvo mogu da ponesu nešto jednostavno i krajnje dostupno.

Sekin Luj Viton

izvor: Kurir

Leave a Reply