Seka Aleksić napravila spektakl u Švedskoj!

Seka Aleksić osvojila je i Malme u Švedskoj! Turneja “Lom” traje već mesecima i svaki nastup jedinstven je na svoj način, ali im je svima zajedničko što su klubovi puni, a atmosfera fantastična.

Seka u Svedskoj

Seka Aleksić sinoć je pevala u Malmeu, ali je pre nastupa iskoristila priliku da slika svoje zgodno telo i počasti nas fotografijom. Noseći zanosnu, usku haljinu i crvene čizme, Seka prosto pleni, ali prava poslastica dolazi posle toga. Njen nastup uživo i slike koje govore više od reči.

Seka Malme

Poznato je da Seka ima idealnu komunikaciju sa publikom i svojim fanovima, pa su je njeni lepotice i lepotani, kako ih zove, prihvatili u publici gde su je devojke držale na ramenima.

Čitaj još  Kriza na estradi: Pevači se dave u dugovima

Prepuna hala i njen bend “Aspirin” napravili su vrhunsku atmosferu koja je trajala dva sata, a Seka je i ovog puta ostavila utisak koji se ne zaboravlja i priredila prisutnima prelepo veče. Njen iskreni osmeh odlično govori o tome koliko je bilo dobro u Malmeu i koliko je toga pružila publici, što joj je kao i svakom profesionalcu veoma bitno.

izvor: Alo

Leave a Reply