seka svajcarska

Seka Aleksić napravila spektakl u Švajcarskoj!

Seka Aleksić ovog vikenda je nastupila u klubu ‘Vanila’ u Motlingenu, u Švajcarskoj, a s obzirom na to da je klub bio premali da primi sve one koji su želeli da uživaju u nastupu “kraljice estrade”, još jednom je pokazala da njeni nastupi svaki put zabeleže rekordnu posećenost.

Sekin poslednji singl “Čivas” koji je objavila pre nekoliko dana, postao je veliki hit koji je na zahtev svojih obožavaoca pevala čak četiri puta. Za nastup u Motlingenu zbog kraljice, kako je oslovljavaju njeni obožavaoci, vladala opšta euforija. Klub je bio krcat, a napolju su ostali mnogobrojni fanovi, koji nisu imali tu sreću da sinoć uživaju u pesmama Seke Aleksić.

Izlaskom na scenu Seka je izazvala ovacije u publici, a kada je zapevala novi singl “Čivas” atmosfera je dovedena do usijanja. Kao i uvek, raspoložena Seka bila je vidno srećna zbog druženja sa svojim obožavaocima, ali i iznenađena, kako je ceo klub zajedno sa njom u glas peva novi hit. Kraljica je i ove večeri mamila uzdahe svojim glamuroznim izgledom i zanosnom figurom.

Seka u Vanilli

Nizali su se hitovi od početka njene karijere pa do danas, a izvanredni bend “Aspirin” i Seka potrudili su se da publika ne sedi, pa je tako ceo klub tokom čitave večeri bio na nogama. Na kraju, prezadovoljna pevačica zahvalila se publici na predivnoj večeri kojoj su joj priredili njeni obožavaoci i nazdravila u to ime pićem po kome je njen novi hit i dobio naziv.

Čitaj još  Ćemo uživa sa misicama! (FOTO)

izvor: Svetplus

Leave a Reply