Seka Aleksić napravila ludnicu u Budvi! (FOTO)

Klub na crnogorskom primorju bio je premali da primi sve one koji su želeli da uživaju u njenom nastupu.

Seka Trocadero

Seka Aleksić oduševila je publiku u prepunom klubu “Trokadero” u Budvi, a redovi koji su se stvarali nekoliko sati pre početka koncerta, još jedan su dokaz da nastupi kraljice estrade uvek zabeleže rekordnu posećenost. Klub na crnogorskom primorju bio je premali da primi sve one koji su želeli da uživaju u nastupu Seke Aleksić.

Njeni poslednji singlovi “Mamurna” i “Brodolom” brzinom svetlosti su postali mega hitovi, što je potvrđeno i na njenom sinoćnom nastupom u Budvi gde je vladala opšta euforija.

Izlaskom na scenu kraljica je izazvala ovacije u publici, a nastup je započela pesmom “Mamurna”. Kao i uvek, raspoložena Seka bila je vidno srećna zbog druženja sa svojim obožavaocima, kojima je je priredila preko dva sata nezaboravne svirke. Odevena u kratku mini crnu haljinu, koja je naglašavala Sekinu zanusnu figuru, kraljica je izgledala je veoma zavodljivo i blistala je na bini.

Nizali su se hitovi od početka njene karijere pa do danas, a izvanredni bend “Aspirin” i Seka potrudili su se da publika ne sedi, pa je tako ceo klub tokom cele večeri bio na nogama. Na kraju, prezadovoljna Seka zahvalila se publici i obećala im da će se ponovo videti 20. jula.

Seka tuži opštinu Niš zbog otkazivanja humanitarnog koncerta!

Pevačica Seka Aleksić nastupala je u najpoznatijoj diskoteci u Budvi gde je došla u pratnji svog supruga i to taksijem. Tom prilikom, Seka je rekla da ne pati od toga da sve mora da bude skupo.

Čitaj još  Atraktivna Daria mamila uzdahe na nastupu u Beogradu!

Seka u Budvi

– Došla sam taksijem od hotela, nisam u fazonu da sve to bude glamurozno i da budu skupi automobili – rekla je pevačica.

Humanitarni koncert Seke Aleksić koji je trebalo da održi 3. jula u Nišu otkazan je jer je opština poništila rešenje o održavnju koncerta, koje je izdala pre nekoliko nedelja.

– Odlučila sam da tužim opštinu Niš, jer je trebalo da se organizuje rasveta, ozvučenje, to nije mala stvar – rekla je pevačica u emisiji “Exkluziv”.

izvor: Svetplus, Kurir
foto: Facebook

Leave a Reply