seka aleksic odbila ulogu

Seka Aleksić ipak neće igrati u domaćem filmu!

“Tačno je da nisam prihvatila ulogu koju su mi ponudili. Obaveze koje me uskoro očekuju nikako nisam mogla da uskladim sa snimanjem filma”, saopštila je folk pevačica.

Seka Aleksić odbila je glavnu žensku ulogu u filmu Bože Nikolića.

– Pevačica je nakon višednevnih konsultacija sa saradnicima odlučila da se zahvali producentima na ponudi. Iako joj se scenario veoma svideo, nije mogla da uskladi obaveze oko snimanja filma sa promocijom albuma koji će objaviti za nekoliko dana. Brojna gostovanja i nastupi koji je očekuju zbog albuma iziskuju mnogo vremena. Da je prihvatila ulogu, zadala bi muke i sebi i svojim saradnicima, ali i ekipi filma – kaže izvor blizak pevačici.

seka aleksic odbila ulogu

Seka kaže kako joj je žao što neće moći da glumi u filmu, ali i da je počastvovana što su je pozvali:

– Tačno je da nisam prihvatila ulogu koju su mi ponudili. Nažalost! Obaveze koje me uskoro očekuju nikako nisam mogla da uskladim sa snimanjem filma. Ali moram da naglasim da su mi samom ponudom ukazali veliku čast – rekla je pevačica koja se već oprobala kao glumica u filmu “Mi nismo anđeli 3″.

Čitaj još  Jovana Tipšin proslavila 38. rođendan! (FOTO)

Podsećanja radi, ponuda koju je pevačica po drugi put dobila, da zaigra u nekom domaćem filmu, izazvala je brojne polemike u svetu poznatih. Tako se Seka našla na meti kritika poznateg glumca Irfana Mensura, dok je Sergej Trufunović stao u njenu zaštitu.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Blic

Leave a Reply