seka aleksic

Seka Aleksić: Da postoji moj porno snimak odavno bi izašao u javnost!

Folk pevačica Seka Aleksić nedavno je pretpela brojne javne uvrede njenog brata od ujaka Zulfe i sada po prvi put govori javno o njima.

Sekin brat Zulfa je naveo da pevačica nije htela finansijski da pomaže bolesnu rodbinu, kao i da postoji pevačicin seks snimak sa više muškaraca, ali i da je bivšem vereniku ostala dužna veliki novac koji je, prema njegovim rečima, uložila u svoj album prvenac, pa ga smestila u zatvor.

Pevačica je u intervjuu za domaći magazin progovorila o optužbama brata nakon medijske ćutnje.

– Ne brinite, da postoji takav snimak odavno bi izašao u javnost! Od 2002. godine bilo je mnogo prilika – pojasnila je Seka i negirala da je bivšeg verenika iskoristila, pa smestila u zatvor.

– To je neistina. Svog bivšeg verenika videla sam poslednji put kada sam raskinula vezu sa njim još 2001. godine. Zar mislite da 2014. godine treba da ga spominjem? – rekla je pevačica i dodala da ni sa jednim svojim bivšim partnerom nije u kontaktu.

Čitaj još  Nada Topčagić zaplakala zbog mlade koleginice (VIDEO)

– Kad je veza završena, onda je to kraj. Drugo, ja sam udata i u srećnom sam braku i nema potrebe za tim. Kao što ni Veljko nema razloga da održava kontakte sa svojim bivšim devojkama – dodala je Seka.

izvor: Story

Leave a Reply