Sejo Kalač se vraća u “Grand”!

Folk pevač, Sejo Kalač, koji je sa svojim hitovima „Kafanska pevačica“, “Ala, ala“, “Moj ćale“, “Bišćanka“, “Da li si me voljela“, “A ja sam te volio“, obeležio jedno vreme na ovdašnjoj muzičkoj sceni, po informacijama koje smo dobili od ljudi iz najproduktivnije diskografske kuće “Grand“, uskoro će opet biti u timu najpopularnijih pevača.

Sejo Kalac i Memo Haljevac

Naime, pod etiketom pomenute produkcije, Sejo Kalač će publici predstaviti svoje dve nove pesme, za koje se predviđa da bi mogle postati veliki hitovi. Pevač koji je među svojim kolegama cenjen kao jedan od pevača sa vrhunskim glasovnim mogućnostima, ne želi ništa da priča dok publika ne čuje pesme i kaže svoj sud o njima, ali je otkrio neke informacije vezane za pesme od kojih puno očekuje.

– Obe pesme mi se puno sviđaju. Pesmu „Još do zore ima fore“, je napisala Marina Tucaković, a muzički je maestralno obradio Goran Ratković Rale. Drugu pesmu koja nosi naziv „Prevari nas ovaj život, nije njemu do nas stalo“, uradili su takođe hitmejkeri Aleksandar Kobac i Steva Simeunović. Nemam običaj da hvalim pesme koje još publika nije čula, ali navedena autorska imena, kao i produkcija Grand, su garancija kvaliteta! – rekao je Kalač.

Čitaj još  Rada Manojlović pokazala trudnički stomak

izvor: VIPStars

Leave a Reply