Sejo Kalač i DJ Krmak najavljuju ludilo sa duetskom pesmom!

Oba pevača su veliki optimisti po pitanju uspeha pesme, jer im se svidela na prvo slušanje, te najavljuju da će sa istom i spotom koji planiraju snimiti napraviti ludnicu na muzičkoj sceni.

Sejo Kalac

Iz Grand produkcije, ovih dana najavljuju nekoliko noviteta, a posebnu pažnju publike trebalo bi da privuče duetska pesma „Još do zore ima fore“, koju su otpevali Sejo Kalač i Dj Krmak. Tekst za pesmu su napisali Marina Tucaković i Miladin Bogosavljević, a muziku je uradio provereni hitmejker Goran Ratković Rale. Oba pevača su veliki optimisti po pitanju uspeha pesme, jer im se svidela na prvo slušanje, te najavljuju da će sa istom i spotom koji planiraju snimiti napraviti ludnicu na muzičkoj sceni.

– Pesma je vrh, što bi se reklo nema dalje. Otpevali smo je odlično, jedva čekam da publika kaže svoj sud. Pesma će biti ekranizovana i mislim da će i sa spotom biti svi oduševljeni, kao i sa pesmom. Svi koji su imali priliku da čuju ovu pesmu, rekli su nam da imamo veliki hit, sa čim se i ja u potpunosti slažem! – rekao je Sejo Kalač.

Čitaj još  Katarina Grujić u žalosti?!

izvor: VIPStars

Leave a Reply