novi detalji ubistva - jeca marjanovic

Saslušana ćerka ubijene Jelene Marjanović!

Meštani borčanskog naselja Crvenka, koji su se šetali nasipom gde je 3. aprila prošle godine pronađen leš pevačice, ostali su šokirani prizorom koji su zatekli ispred njene spomen-ploče.

Inspektorima i psiholozima upala je u oči reakcija male Jane Marjanović (6) kada je trebalo da nacrta porodicu.

Kako prenosi dnevni list, saslušanje male Jane je bilo posebno zanimljivo, a pogotovu trenutak kada su od nje zatražili da nacrta svoju porodicu.

Podsetimo, brutalno ubistvo pevačice dogodilo se 2. aprila prošle godine. Porodica je prijavila nestanak policiji koja je telo nastradale pevačice pronašla na nasipu u Borči.

Suprug Zoran Marjanović ju je poslednji video pošto je bio sa njom na nasipu kada je pevačica krenula da trči. Telo je pronađeno u kanalu, a na njemu su bili vidljivi tragovi zverskog ubistva.

Pre nekoliko dana meštani borčanskog naselja Crvenka, koji su se šetali nasipom gde je 3. aprila prošle godine pronađen leš pevačice Jelene Marjanović, ostali su šokirani prizorom koji su zatekli ispred njene spomen-ploče.
Drvena letva, zašiljena s jedne strane poput koca, bila je prislonjena na mermernu ploču na kojoj se nalazi fotografija nesrećne žene, kao i datum rođenja i tragične smrti. Ovaj prizor ledio je krv u žilama svakog prolaznika, a po naselju se odmah pronela vest da se ubica vratio na mesto zločina i ostavio oružje. Čitava situacija je utoliko bila dramatičnija jer policija do danas, uprkos neprekidnim pretragama terena, nije pronašla oružje kojim je ubijena Jelena. Obdukcija je, međutim, odmah pokazala da je nesrećna žena do smrti izudarana po glavi drvenom palicom, zbog čega je jučerašnje otkriće podno njene spomen-ploče zgrozilo svakog očevica.

Čitaj još  Jelena Jovanović preplakala celu noć zbog festivala!

kolac na grobu jelene marjanovic

Zbog toga što letva neverovatno podsećala na kolac, koji u narodnom verovanju simbolizuje nesmirenu dušu pokojnika, ali i moguće upozorenje da ta smrt neće biti jedina, meštani su s pravom zabrinuti za sopstvenu bezbednost.

U stravičan prizor na nasipu uverili su se i reporteri dnevnog lista. Pored letve su stajala i dva osušena buketa cveća, pored kojih je ležala manja drvena cepanica.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Leave a Reply